Kalundborg Kunstforening

Kalundborg Kunstforening

bruger ikke cookies.

Kalundborg Kunstforening


Kalundborg Kunstforenings formål er at formidle gode kunstoplevelser samt foretage indkøb af kunstgenstande til bortlodning blandt medlemmerne for en væsentlig del af kontingentet.


Foreningen tilrettelægger årets udstillinger i Bispegården samt arrangerer kunstture til andre udstillinger og til steder med god kunst, hvor der normalt ikke er offentlig adgang.


Ny afsender af mails fra kunstforeningen


Mails fra Kalundborg Kunstforening, er markeret som kommende fra kunstforeningen, men afsenderadressen er mail@winkas.net, det kan ses hvis man tjekker detaljerne, Winkas er det firma foreningen har hyret til at håndtere medlemskartotek og opkrævning af kontingent.


Hvis du vælger at svare på en mail, så sendes den direkte til kunstforeningen.


Ib Sørensen - Foto

Bestyrelsen:


Formand:

Anne Fabricius, mail: formand@bispegaarden.dkKasserer:

Pia Nyeman, mail: kasserer@bispegaarden.dk


Sekretær:

Birthe Klæsøe Lund


Bestyrelsesmedlemmer:

Annette Bach Møller

Christina Lange

Pia Østergaard

Peter Abildgaard AndersenSuppleanter:

Palle Bruun Olsen

Gitte Pløger


Revisorer:

Poul Olesen

Svend MatthiesenWebsmed:

Svend Matthiesen (mail) (ikke medlem af bestyrelsen)


Hjemmeside der viser kunstfotos, der kan hentes.


edStatens museum for kunst, er i gang med et lægge en del af deres samling op på nettet, på en måde så man kan hente en kopi, i skrivende stund (nov 19) er der 15.000 værker der er gode nok til at man kan bruge dem til plakater, sofapuder osv: SMK Open. Man kan søge efter specifikke motiver mm.Apps der kan understøtte kunstoplevelsen.


Undertegnede  har prøvet at bruge disse apps, men kan ikke garantere noget i den forbindelse, enhver brug af apps er på eget ansvar.


- o - o - o -


Useeum:

Useeum er en visuel guide til nogle danske museer, fx J.F. Willumsens Museum, Roskilde Musem, Steno Museet, Christiansborg Slot, Bornholms Kunstmuseum; appen er på dansk, har brugt appen på Bornholms Kunstmuseum.


Omtale i App Store (iOS).


Omtale på Egeskovs hjemmeside.


Appens egen hjemmeside.


Findes til både Android og iOS.


- o - o - o -


Vizgu:

Appen er omtalt i Politiken den 25. november 2018, har set på appen, men den skal nok bruges i et museum for at give mening, den giver mulighed for at give en del ekstra information om billeder, historie m.m.m.


Kort omtale af Vizgu på SMK.


Findes til både Android og iOS.


- o - o - o -


Second Canvas:

Appen giver mulighed for at komme helt tæt på, meget tæt på diverse kunstværker, den enkelte udgave er knyttet til et museum. nogle udgaver koster penge, andre er gratis; fx er SMKs version gratis, medens det koster penge hvis man vil se nogle af Prados kunstværker, de har flere udgaver; SMK-appen er på dansk;  har SMKs og Prados Bosch udgave og man kan virkelig forstørre malerierne meget, desuden er der diverse information.Omtale (på engelsk) af SMKs udgave, med liste over malerier der kan ses.


Prados to udgaver, med liste over  kunstværker, den ene udgave indeholder en stribe kunstværker, $3,99; den anden er Bosch-centreret, $1,99.


Appens egen hjemmeside (på engelsk).


Findes til både Android og iOS.Alle kommentarer er meget velkomne, også forlsag til andre apps, relateret til kunst.


Skriv til  Svend Matthiesen (mail).

Se alle dine fordele som medlem (fx rabat ved køb) mm ved at klikke her.

Nyt fra Kalundborg Kunstforening.


Nyhedsbrev april 2024

klik her for at se nyhedsbrevet


Persondataloven, regelsæt.